Helgkurs med Emelie på Södra Falla

Deltagare säger: 

-"Vilken fantastisk rolig helg! Hästar, god mat och framförallt trevliga människor! En riktig boost på så många sätt att åka på en träningshelg hos Emelie. Rekommenderas!"

-"Varit på läger med både ridning o teori Fantastiskt inspirerande. Emelie har en otrolig förmåga att se vad både häst o ryttare behöver."

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant

Order summary

Only 1 spot available
Viggo & Emelie 3 juli 2022 no2

Helgkurs med Emelie på Södra Falla

Helgkurs med Emelie - På Södra Falla
För dig med egen häst

Välj mellan 
🌟Deep Dive: För dig som vill satsa och komma vidare i din utbildning med hästen. Endast 4 platser/läger. Individuell coachning och träning för att nå era mål. 
Allt ingår: Hage, box, mat, teoripass och 4st individuella träningspass. Pris: 4 500kr för 3 dagar 

🌟Wine & Dine: För dig som vill ha kul och utvecklas med din häst och tillsammans med andra människor. Vi rider enskilt och i grupp, äter och har trevligt tillsammans. Fokus ligger på relationsstärkande moment - träna ditt ledarskap och din förmåga som ryttare. 7 platser, 2 800kr för hela helgen All Inclusive. 


Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig!

Vi ser fram emot att träffa dig och din häst hos oss! 🐴❤️

Varmt välkommen,
Emelie & Mange

SEK 2,800
Total due SEK 2,800

Payment information

Payment will be by Swish / BG. We will provide instructions after you complete your purchase.

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Stamkunder säger: 

"Emelie är en fantastisk inspiratör! Hon har en enastående förmåga att sätta sig in i sina kunders behov och en stor vilja att hjälpa till och hitta rätt verktyg för varje ekipage. Hon har en väldigt stor kunskapsbank när det gäller både hästar och människor. Hon lämnar ingen i sticket utan ser alltid möjligheter och hittar alternativa synsätt och metoder. Den hjälp och coachning som vi har fått av Emelie är ovärderlig och har hjälpt oss att få ett helt annat förhållningssätt till våra hästar."